Vi endrer navn!

Danse- og teatersentrum endrer navn til PAHN

I august 2024 bytter vi navn til PAHN, en forkortelse for Performing Arts Hub Norway. Det nye norske navnet blir Senter for scenekunst Norge. 

Styrke stiftelsens identitet og profil 

Navneendringen er del av PAHNs arbeid for å styrke stiftelsens identitet og profil, og er del av stiftelsens strategiprosess. PAHN ønsker å forene vår kunnskap og vårt arbeid under et samlende navn – et navn som tydeliggjør vårt oppdrag og vår rolle i scenekunstfeltet. PAHN står for Performing Arts Hub Norway, og en «hub» er nettopp dette, et samlingspunkt, et sentrum, og et samlende utgangspunkt der man møtes, dyrker og utvikler kunnskap, og jobber for videreutvikling av et mangfoldig norsk scenekunstfelt. 

Uendret formål – styrket innsats 

Stiftelsens formål forblir uendret. PAHN er og skal være et senter for kunnskap og kompetanse om og for scenekunstfeltet i Norge. I formålet vårt står det: Vi løfter og fremmer profesjonell scenekunst nasjonalt og internasjonalt. Gjennom å skape og dele kunnskap, kompetanse og nettverk, bidrar vi til et levende og mangfoldig norsk scenekunstfelt.  

Vi i PAHN ser frem til å fortsette vårt arbeid under vårt nye navn, og styrke vår innsats for scenekunsten i Norge og utover landegrensene.