Ny stab til høsten!

Vi ønsker velkommen Luba Kuzovnikova og Siri Leonardsen til vårt nye team i Danse- og teatersentrum.

Luba Kuzovnikova skal vikariere for Kirsti Ulvestad frem til 1. april 2025 og ha ansvar for de kommende internasjonale prosjektene Cinars og Norway Now NYC. Luba kommer rett fra stillingen som prosjektleder for den nordiske paviljongen på Veneziabiennalen, hvor hun har vært prosjektleder i tre år, først for OCA og ArkDes, og i år for Moderna Museet i Sverige. Hun har også vært mangeårig kunstnerisk leder for Pikene på Broen og Barents Spektakel, har sittet i Kulturrådet i perioden 2018-2021, og har også de siste årene vært daglig leder i scenekunstkompaniet Traavik.info. Luba har bred erfaring fra kunstfeltet og internasjonalt samarbeid som vi er utrolig glade for å få benytte oss av i en periode fremover.

Som ny administrativ ansvarlig har vi ansatt Siri Leonardsen. Siri er dansekunstner og pedagog med bred erfaring fra praksisfeltet og organisasjonslivet som prøveleder i Carte Blanche, mangeårig leder for regionalt kompetansesenter for dans ved Bærum Kulturhus og som produsent & formidlingsansvarlig for scenekunstkompaniet Mia Habib Productions. Siri har god kjennskap til utvikling av scenekunstfeltet over tid, og har vært med å utvikle strukturer i sektoren som regionale kompetansesentre for dans og Dansenett Norge. Danse- og teatersentrum er inne i en ny strategiperiode og det er fantastisk for utviklingen av organisasjonen at vi har Siri med på laget. Siri går inn i en fast stilling og skal bistå direktør i administrative oppgaver og strategisk utvikling av organisasjonen. Vi gleder oss til hun tar fatt på arbeidet fra 1. august.

Vår kjære administrasjonsansvarlig Tanja Feodoritova har sagt opp sin stilling i Danse- og teatersentrum for å begynne i drømmejobben i vår søsterorganisasjon NORLA. Vi vil takke Tanja for den strålende innsatsen hun har gjort for å styrke scenekunstfeltet i Norge. Vi ønsker henne lykke til med det nye arbeidet.

Foto: Anders R. Småhaug.
Fra venstre: Luba Kuzovnikova, Tanja Feodoritova og Siri Leonardsen.