Bransjeseminar om profesjonell sirkusproduksjon i Bærum Kulturhus

Den 31. mai arrangeres det bransjeseminar med fokus på produksjon, infrastruktur og politisk arbeid i Bærum Kulturhus, i forbindelse med forestillingen Knitting Peace av Cirkus Cirkör og som ledd i Bærum Kulturhus’ sirkussatsing.

Kirsti Ulvestad fra PAHN deltar i panelsamtale med Jarkko Lemus (Cirko, Finland), Stephanie Bulteau (CIRCa, Frankrike), Kajsa Giertz, (Cirkör, Sverige) og Yrjan Svarva, Kulturrådet. Målet med seminaret er å kartlegge muligheter for videreutvikling av norsk sirkusproduksjon, med tanke på kunstnerisk utvikling og infrastruktur.

«I Norge er sirkus en liten sjanger, men internasjonalt er det et stort marked for sirkus. PAHN arbeider for et helhetlig felt, og vi mener at det må igangsettes tiltak for å stimulere til vekst innenfor sirkusmiljøet i Norge», sier direktør i PAHN, Hege Knarvik Sande.

Vi oppfordrer til å følge seminaret, som også strømmes via nettsidene til Bærum Kulturhus. Tar du ut billett til Bransjeseminaret, får man også kjøpe en rabattert billett til forestillingen Knitting Peace. Rabattert pris er kr. 300,-

Foto: Karolina Henke