VI ER PAHN!

I 2021 gjennomførte Danse- og teatersentrum en undersøkelse blant vårt nettverk og spurte: Hvilket navn kjenner du oss ved? Danse- og teatersentrum, DTS, PAHN, eller Performing Arts Hub Norway? Svarene var jevnt fordelt mellom alle alternativene, noe som gjorde det klart at vi var kjent under fire ulike navn. Vi trenger imidlertid bare ett, og valget falt på PAHN. Dette er en forkortelse av vårt engelske navn, Performing Arts Hub Norway, som organisasjonen har brukt lenge. Dette navnet har nå blitt oversatt til norsk; "Senter for scenekunst Norge."

Vi har mottatt reaksjoner på navneendringen. Vi beklager dersom vi ikke har vært tydelige. Navneendringen må ikke tolkes som at vi har en strategisk plan om å bli en moderorganisasjon for de regionale kompetansesentrene. Vi beholder "Performing Arts Hub Norway" og "Senter for scenekunst Norge" som undertitler der det er behov, men vårt hovednavn er nå PAHN, og vil nå bruke tid på å innarbeide dette navnet fremover. 

Les reaksjonen her:https://scenekunst.no/artikler/kommentar-til-navneendring
Les styrets svar her: https://scenekunst.no/artikler/pahn-senter-for-scenekunst-i-norge-har-et-nasjonalt-mandat

PAHN er et nasjonalt kompetansesenter for scenekunst. Vårt mål er ikke å gjøre noe nytt, men å forbedre og tydeliggjøre det vi allerede gjør.

Ta kontakt om du har spm, hege@pahn.no.